Πρόγραμμα Εκδρομών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ  Ο.Φ.Β.Θ. 2016 (Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ)

ΠΕΡΟΥ – ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΙΝΚΑΣ

Προσεχείς Εξορμήσεις και Δράσεις του Ομίλου

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

«Τα μαθήματα απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του Ομίλου»

Τα μαθήματα Παραδοσιακών & Λαϊκών Χορών πραγματοποιούνται στον Όμιλο Φίλων Βουνού & Θάλασσας κάθε Τετάρτη 19:00 – 20:30.

Τα μαθήματα προσφέρει δωρεάν το μέλος του Ομίλου Παναγιώτης Πηγαδιώτης.

…………………………………………………

Τα μαθήματα εξοικείωσης με τους Η/Υ και επίλυσης αποριών για αρχαρίους, πραγματοποιούνται στον Όμιλο Φίλων Βουνού & Θάλασσας από την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 και κάθε Πέμπτη 16:30 – 17:30. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν το δικό τους φορητό υπολογιστή (laptop, smartphone, tablet).

Τα μαθήματα προσφέρει δωρεάν το μέλος του Ομίλου Χρυσούλα Τσαούση.

…………………………………………………

Κάθε Πέμπτη 18:00 – 19:00 θα πραγματοποιούνται στο γραφείο του Ομίλου μαθήματα Yoga.

Τα μαθήματα θα διδάξει η φίλη του Ομίλου κυρία Λίτσα Πάργα.

…………………………………………………

Κάθε Πέμπτη 19:15 – 20:15 προσφέρονται δωρεάν στο γραφείο του Ομίλου μαθήματα Latin (Rumba, ChaCha, Mambo και άλλοι) και Ευρωπαϊκών χορών (Valse, Foxtrot και άλλοι).

Τα μαθήματα προσφέρει δωρεάν η φίλη του Ομίλου κυρία Λιάνα Ευθυμίου.

…………………………………………………

Το Μουσικό Τμήμα του Ομίλου “Εξηγχορδία”, προσφέρει στον Όμιλο μουσικές βραδιές για τους φίλους και τα μέλη, κάθε Δευτέρα 20:00 – 23:30.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητά μέλη,

Όπως γνωρίζετε, βάσει του καταστατικού μας, ο Ο.Φ.Β.Θ. είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ο οποίος λειτουργεί με συλλογικότητα και έχει ως βασικούς στόχους να προσφέρει αφιλοκερδώς τις καλύτερες εφικτές υπηρεσίες προς τα μέλη του με ποικίλες δραστηριότητες, τις οποίες, πλην της ετήσιας συνδρομής των μελών και των εσόδων του εκδρομικού τμήματος, δεν έχει κανένα άλλο οικονομικό πόρο να τις υποστηρίξει.

Στην προσπάθειά μας να εναρμονιστούμε με τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες  που αντιμετωπίζει η  χώρα μας, επιδιώξαμε και πετύχαμε σχετική μείωση των λειτουργικών δαπανών μας  με αποτέλεσμα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε τη μείωση του κόστους των ημερησίων εκδρομών μας για τα μέλη από τις 21/09/2014 από 20 σε 18 ευρώ. Παράλληλα, διατηρούμε την ειδική προσφορά των 15 ευρώ που παρέχουμε προς τους φοιτητές, τους ανέργους και τους νέους κάτω των 25 ετών. Ανάλογες μειώσεις θα επιδιωχθούν και στις πολυήμερες εκδρομές  του Ομίλου μας, στα πλαίσια πάντα του εφικτού.

Πρέπει επίσης να αναφέρουμε, ότι πρόσθετα με τη χρηματοδότηση των δωρεάν δραστηριοτήτων του Ομίλου προς τα μέλη και τους φίλους του, παρέχουμε χρηματική και υλική βοήθεια προς ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ανάλογα με τις εκάστοτε δυνατότητές μας. Το 2013, το 2014 και το  2015 ο Ο.Φ.Β.Θ. διέθεσε χρηματικά ποσά και υλική βοήθεια στους κάτωθι οργανισμούς: ΠΙΚΠΑ Βούλας, Κιβωτός του Κόσμου, Ανθρώπινοι Άνθρωποι (Σύλλογος Προστασίας Αστέγων), Φίλοι Παιδόπολης Αλίμου, Κέντρο Κράτησης Νέων Αυλώνας (Φυλακές Ανηλίκων), Στέγη Θηλέων <<Άγιος Αλέξανδρος>> Παλαιού Φαλήρου, Σικιαρίδειο Ίδρυμα, Παιδικά Χωριά SOS, Κοινωνικό Ιατρείο στο Πάρκο Ελληνικού, Πρόσφυγες της Ειδομένης Νομού Κιλκίς (μέσω του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας) , Ίδρυμα «Ανοιχτή Πόρτα» της Εταιρείας Σπαστικών στην Αργυρούπολη.

Πιστεύουμε ότι, με τη διαρκή υποστήριξή σας, θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε το πολύπλευρο έργο μας,  παρά τις δυσμενείς συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε.

Το Δ.Σ του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θάλασσας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ & ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

k2778010Στα ακόλουθα αρχεία παρακαλούμε ενημερωθείτε για σημαντικές πληροφορίες και όρους σχετικά με τη συμμετοχή σας στις εξορμήσεις του Ομίλου.

Πληροφορίες συμμετοχής στις πορείες του ομίλου

Απαραίτητος Εξοπλισμός